Home Magunkról Ügyvitel Reklám és dekoráció Software-fejlesztés Referenciák Partnerek Kapcsolat

Webdesign

 

Statikus weboldal
A statikus weboldalak egyszerű HTML kódot használnak a képek és szöveg megjelenítéshez. Ennek előnye az alacsonyabb áron túl, hogy bármilyen böngésző helyesen meg tudja jeleníteni. Hátránya, hogy a frissítéséhez közvetlenül a kódba kell belenyúlnunk a tartalom megváltoztatása végett. Természetesen itt is lehet különböző programozási trükköket alkalmazni (Java, Flash, stb.), így elegáns kinézetet kaphat egy ilyen oldal is.
Ezt akkor érdemes használni, ha nem akarjuk túl gyakran frissíteni az oldalt és ritkán változó információkat jelenítünk meg. A világ weboldalainak körülbelül 70%-a ebben a formában található meg.

Dinamikus weboldal
A dinamikus weboldalak előnye a statikussal szemben, hogy a tartalmat könnyű megváltoztatni (hírek, cikkek, fórum, keresőmotor, enciklopédia, online bolt, árverés, felhasználók regisztrációja, stb.), azok a portál adatbázisában tárolódnak. Egy egyszerű admin felületen keresztül könnyen és közvetelenül bele lehet nyúlni a megjelenítendő tartalomba. Egy ilyen tipusú weboldalt használhatunk online megjelenésre a világhálón.
Rendeléseket fogadhatunk, adatokat gyűjthetünk más weboldalakról, saját belső levelezőrendszert működtethetünk, stb.

Domain regisztráció (www.ennevem.hu)
Cégünk nem domain regisztrátor, mi is külső cég segítségét vesszük igénybe. A domainnévhez járnak email fiókok is. A domain lehet, priorításos (hasonló nevűt sem regisztrálhat más), vagy priorítás nélküli. A domain név minden esetben a megrendelő tulajdonát képezi. A .hu domain ára: 4.000 Ft + ÁFA 2 éves fentartással. A .hu domain regisztráció átfutási ideje kb. 2 hét. A tárhely csomagok 10.000 Ft + ÁFA / évtől indulnak, tapasztalatok szerint ennél drágábbat csak indokolt esetben érdemes választani.

Testre szabás
Teljeskörűen kivitelezzük weboldala készítésének minden fázisát, ha nincs logója, megtervezzük, ha nincs arculata cégének megtervezzük, minden egyéni kívánság szerint kivitelezhető. Digitális fotók készítésétől, egy esetleges kompletten (névjegy, levélpapír, weboldal, banner, stb.) összehangolt cégarculatig mindent egyénre szabottan rövid idő alatt megoldunk.

Kereső optimalizálás
Sokan úgy gondolják, hogy a weboldalt készítő cégek nagyon drágák, ezért inkább más megoldást válsztanak. Maguk készítik, esetleg diákokkal készítettik el. Ez is egy megoldás, de számolni kell a következményeivel. A szegényesebb kinézeten kívül sokkal nagyobb hátrány, hogy optimalizálás nélkül maximum hetente néhány látogatóra számíthatunk. Látogatók nélkül, pedig, semmit sem ér az oldalunk.
Cégünk sok tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, az általunk végrehajtott kereső optimalizálás jó helyezést biztosít a keresőkben. Célzott közönség talál az oldalra. Az oldalakat a leggyakrabban használt keresők feltételei szerint építjük fel, elérve ezáltal a jó helyezést.

Internetes programrendszerek
Mivel az internet és a szoftver fogalma mára összefolyt, ezt a lehetőséget is meg kell említenünk. Internetes programrendszer alatt a neten keresztül működtetett adatbázis programokat értjük. A normál programokkal ellentétben itt nem a kliens gépen fut a szoftver hanem egy internetes szerveren. A kliensen nem kell hozzá más, mint egy böngésző program ami minden operációs rendszerhez ingyenesen beszerezhető, vagy már eleve tartalmazza (pl.: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Netscape, stb.).
E megoldásnak a mérhetetlen szabadság az előnye, hisz akárhonnét dolgozhatunk a programunkkal ahol internet van. Sőt a gép és az operációs rendszer tipusa is lényegtelen, így platformfüggetlenül a világon bárhonnét dolgozhatunk, akár Windows, Linux vagy Mac alól is egyszerre, de akár egy Palm-ról is működik. Nem véletlen, hogy a nagy vállaltirányítási rendszerek is errefelé orientálódnak.
Egy ilyen rendszert könnyedén összekapcsolhatunk weboldalunkkal, komplex online megjelenést biztosítva ezáltal ügyfeleinknek.
Ezenkívül még egy hatalmas előnye van e programtipusnak: az adatbiztonság. Gondoljanak csak bele! Egy helyen tárolódnak az adatok, egy helyen fut a szoftver, egy helyen kell az adatokat archiválni. Ha frissítés készül egy helyen kell frissíteni. Ugye nem hangzik rosszul?

árak
Statikus weboldal: nettó 40.000 Ft-tól

 • grafikus testre szabás
 • képoptimalizálás
 • szövegoptimalizálás

Dinamikus weboldal: nettó 60.000 Ft-tól

 • grafikus testre szabás
 • képoptimalizálás
 • szövegoptimalizálás
 • online megjelenés
 • oldal tartalma adatbázisban tárolva
 • adminisztrációs felület
 • kereső optimalizálás
 • látogatói statisztikaReferenciáinkat itt megtekintheti.

Ajánlat kérése