Home Magunkról Ügyvitel Reklám és dekoráció Webdesign Software-fejlesztés Referenciák Partnerek Kapcsolat

Software-fejlesztés

 

Adatbázisprogramok
Ugye sokszor jól jönne egy program amiben a teljes adminisztrációnkat nyilván lehetne tartani, nem fecnikre, papírlapokra írogatni fontos információkat, amiket általában akkor nem találunk amikor szükség lenne rá. Esetleg akkora adatmennyiséget szeretne nyilvántartani amikre az egyszerű szoftverek már nem képesek? Mindennapos problémát jelent a statisztikák, jelentések elkészítése? Közben akár több programot is használnia kell elkészítésükhöz? Léteznek ugyan különböző feladatokra nagyon jó programok, de kicsi a valószínűsége, hogy mindent tud amire szükségünk van. Az általános programok sokmindent tudnak, funkcióik nagyrészét ellenben soha nem használjuk. Viszont pont az a néhány fukció nincs benne amire nekünk égető szükségünk lenne. Ekkor jön az igény egy egyedi szoftver fejlesztésére.
Ha önnek speciális egyedi tervezésű, felépítésű programra van szüksége, mi megoldást kínálunk. Az adatbázistól a kezelőfelület felépítéséig mindent testre lehet szabni, úgy kialakítani, hogy a felhasználóknak kényelmessé és gyorsá tegye a munkáját. Működhet egyfelhasználós vagy akár hálózati környezetben, ebben az esetben több felhasználó dolgozhat egyszerre ugyanazzal az adatbázissal, ezzel megoldva az adatvesztés, adatszinkronizálás problémáját.
Nem kell külön-külön menteni a fájlokat, ami rengeteg időbe kerülne, amit beírunk az automatikusan tárolódik az adatbázisban. Ennek másik nagy előnye, hogy minden adatunk egy helyen van tárolva. Persze az adatok biztonsága érdekében ezeket rendszeresen menteni kell.
Különböző jelentéseket, statisztikákat, formanyomtatványokat tud generálni online az éles adatbázisból, vagy akár online csatlakozhatunk egy másik adatbázishoz, így "idegen" adatokkal is lehet a program keretén belül dolgozni.
Az adatbázis mérete korlátlan, állhat 1.000 rekordból, de akár 1.000.000-ból is, a felhasználás igényeitől függően. Lehetőség van az adatok, statisztikák, jelentések, stb. különböző formátumban való exportjára is (pl.: word, excel, html, pdf, stb.), ami akkor jöhet jól ha a programtól függetlenül el szeretnénk vinni azokat elektronikus formátumban.

Internetes programrendszerek
Mivel az internet és a szoftver fogalma mára összefolyt és a kettő elválaszthatatlan része egymásnak érdemes elgondolkodni ezen a megoldáson is. Internetes programrendszer alatt a neten keresztül működtetett adatbázis programokat értjük. A normál programokkal ellentétben itt nem a kliens gépen fut a szoftver hanem egy internetes szerveren. A kliensen nem kell hozzá más, mint egy böngésző program ami minden operációs rendszerhez ingyenesen beszerezhető, vagy már eleve tartalmazza (pl.: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Netscape, stb.).
E megoldásnak a mérhetetlen szabadság az előnye, hisz akárhonnét dolgozhatunk a programunkkal ahol internet van. Sőt a gép és az operációs rendszer tipusa is lényegtelen. Platformfüggetlenül akár Windows, Linux vagy Mac alól is egyszerre, de akár egy Palm-ról is működik. Nem véletlen, hogy a nagy vállaltirányítási rendszerek is errefelé orientálódnak.
Egy ilyen rendszert könnyedén összekapcsolhatunk weboldalunkkal, komplex online megjelenést biztosítva ezáltal ügyfeleinknek.
Ezenkívül még egy hatalmas előnye van e programtipusnak: az adatbiztonság. Gondoljanak csak bele! Egy helyen tárolódnak az adatok, egy helyen fut a szoftver, egy helyen kell az adatokat archiválni. Ha frissítés készül egy helyen kell frissíteni. Ugye nem hangzik rosszul?

Árak

Természetesen, mint az egyedi testre szabott dolgok általában egy ilyen program sem olcsó, hisz egyetlenegy szervezet használja, speciális kialakításuk miatt máshol nem használhatók. De gondoljunk csak arra, hogy mennyit segíthet a munkamenetünkben, mennyivel egyszerűbbé teheti a munkát, adattárolást, adatmentést. Kevesebb időt és energiát kell lényegtelen dolgokra áldozni, több idő marad a tényleges munkára.
Az ár a programozásra szánt idő függvénye, az pedig az igényektől függ, vagyis attól mennyire összetett és bonyolult a feladat amire használni akarjuk.

Cégünk tisztában van vele, hogy senki sem szeret egyszerre sok pénzt kiadni egy dologra, főleg nem egy programra ami bizonytalan, hogy megfelel-e majd neki? Pontosan ezért kínálunk mi a vásárlásnál sokkal jobbat! Egy fix havi díjért kifejlesztjük Önnek a programot és annak karbantartását továbbfejlesztését is vállajuk. Önnek így tervezhető kiadást és biztonságot jelent. Tervezhető a fix havi díj miatt amit szerződésbe foglalunk és átutalásos számlát állítunk ki róla, biztonságos, mert bármilyen probléma adódik a szerződés kötelez minket annak kijavítására. Ha egyéb igényei támadnának közben, új funkciókat adhatunk meglévő programjához a havi díj fejében. Így ugye már jobban hangzik?

 

ajánlat kérése